Første innlegg

Ja, så da var bloggen i gang haha! Dette er jo egentlig en skoleblogg, men tenkte å bare komme litt i gang før vi får en konkret oppgave. Fikk bare med meg at vi skulle skrive om en bok, ellerno... Fikk ikke med meg så mye haha! Men tenkte vel egentlig å bare ønske alle velkommen inn. Det er faktisk ikke bare jeg som skal skrive på denne bloggen, min gode venn Ida skal også skrive. Jeg tok bare intinativet til å skrive først. Det var jo så trist å bare se den tomme, triste siden. Kanskje jeg bare skal fortelle litt om meg selv. 

Vel jeg heter Stine Nordbakk som du kanskje så over. 

Jeg er førdt i 2001, altså 01er haha.

Jeg spiller håndball på Urædd J01.

Det ekke så mye å fortelle, annet enn noe jeg vil fortelle om. Jeg mener, siden jeg har kommet så godt i gang.

Om 14 dager drar jeg til London med konfirmasjonen, noe jeg gleder meg sinnsykt mye til. Vi drar 17. mars, altså på en torsdag. Torsdag morgen for å være helt nøyaktig. Vi skal være der helt til mandag og innen mandag så har vi vært på Oxford Street, Camden market, Piccadilly Cicus og masse, masse annet. Kanskje jeg skriver litt mer ettervært, men nå ringer det snart ut til storefri og jeg skal ned å toaste. 

Så snakkes sener!

Klem Stine

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nordbakkandnilsen

nordbakkandnilsen

15, Porsgrunn

Hei! Vi er to jenter fra Stridsklev Ungdomsskole som har et skoleprosjekt om å lage blogg. Så her er den:-) Insta: @idahelenenielsen @stinenordbakk

Kategorier

Arkiv

hits