Bokanmeldelse

Hei! Denne bloggen er jo egentlig til et skoleprosjekt. Et skoleprosjekt som gikk ut på å skrive en bokanmeldelse. Jeg har valgt en bok som heter duste-dagboka 3. Vet ikke hvorfor jeg tok akkurat 3`ern, men det var vel egentlig den første boka jeg så. Men nå har jeg lest den<3

Duste-dagboka 3

Dette er bok nummer tre i den bestselgende serien Dustedagboka, som er skrevet av Rachel Renèe Russel. Den er oversatt til norsk av Kirsti Vogt.

Boka har et fint utseende, og ser spennende ut. Før jeg begynte å lese trodde jeg boka handlet om en superstjerne, eller kjendis, som var litt klumsete og gjorde noe «dustete». Grunnen til at jeg trodde det, hva fordi på forsiden er det bildet av en jente, som da er hovedpersonen, og hun holder en mikrofon. Men når jeg begynte å lese boka skjønte jeg fort at det var ikke handlingen.

Siden jeg begynte på bok tre så ble noe av det litt rart, fordi jeg ikke viste hvem de personene var. Etter å ha lest flere sider så ting litt mer mening, men jeg anbefaler å lese fra bok 1.

Jeg har lest ferdig boka nå, noe som ikke tok så veldig lang tid, med tanke på at boka er en ganske lettlest bok som miner meg om en tegneserie nesten. Det er en del tegninger i boka og skriften er ikke så veldig liten. Det handler om en «dustete» jente som akkurat har begynt på ny skole, og der får hun to bestevenninner. Hun har og en fiende som plager henne hver dag og ødelegger alt! MACKENZIE!! Hun finner ut at hun vil starte et band, og det starter hun bra. Hun melder seg og bandet på talentkonkurransen på skolen, helt til det verste skjer! Bandet kom ikke inn fordi hun ikke hadde skrevet bandnavn. Men så ordner det seg og bandet vinner platekontrakt.

Jeg vil nok anbefale denne boka for jenter i 10-12 alderen. Grunner er at boka er enkel å lese. Men boka var grei, men kanskje litt kjedelig å lese. 

Blogges<3

-Ida

Én kommentar

Farah

17.03.2016 kl.13:14

Dette var ett flott innlegg! Kanskje jeg skal lese boka? :)

Skriv en ny kommentar

nordbakk & nilsen

nordbakk & nilsen

15, Porsgrunn

Hei! Vi er to jenter fra Stridsklev Ungdomsskole som har et skoleprosjekt om å lage blogg. Så her er den:-) Insta: @idahelenenielsen @stinenordbakk

Kategorier

Arkiv

hits