London og annet

Nå begynner det å bli få dager til vi drar til London, mer nøyaktig 7 dager. London er jo en så fantastisk by, den har noe for en hver smak. Det er en av grunnene til at jeg liker London så godt + at den er så fin. Hvis du har vært i London har du definitvt sett husene og den typiske "London stilen". Vel, personlig syns jeg at London er en helt nydelig by så jeg gleder meg rimelig mye. 

Noe jeg har merket i det siste er at jeg er i ganske godt humør. Jeg mener med London turen som snart kommer og at været har blitt lettere så er humøret mitt også på topp. Noe som også hjelper med å holde humøret oppe er musikken min som jeg nesten alltid har på ørene eller spillene på høytaler. For meg er musikk ganske så viktig, jeg tror nemlig ikke at jeg hadde klart meg uten musikk. Så jeg går som regel alltid og nynner på en og annen "of monsters and men" sang. Haha får ofte høre at jeg har litt "sær" musikk smak, men jeg digger den glade litt groovy musikken. Den får meg i så godt humør! Så er det jo også litt gøy å ha en litt annen smak enn alle andre haha! Så dagens quote er nok "be yourself" eller no sånt. Jeg vet ikke helt. Litt kleint er det, men det er sant og ganske så viktig. Ta det med dere videre i dag.

Slenger med et par bilder fra Osloturen på slutten av innlegget. Så snakkes vi senere.
-Stine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nordbakk & nilsen

nordbakk & nilsen

15, Porsgrunn

Hei! Vi er to jenter fra Stridsklev Ungdomsskole som har et skoleprosjekt om å lage blogg. Så her er den:-) Insta: @idahelenenielsen @stinenordbakk

Kategorier

Arkiv

hits